Sanne van Raalte – Putten

Je bent van harte welkom bij familie van de Kamp op Boerderij Weelderen. In Putten hebben zij een gemengd bedrijf met onder andere 60 melkkoeien en 20 jongere koeien die nog geen melk geven. Er groeit gras, maïs en er zijn allerlei andere bijzondere dieren te ontdekken.

Met veel plezier werkt familie van de Kamp als gezin op de boerderij. Naast de zorg voor de dieren en het land ontvangen zij jaarlijks vele gasten voor een workshop koeien melken of educatie, onder andere via Vallei Boert Bewust. Tijdens de boerderijles neemt boerin Sanne je mee in de wondere wereld van de koe. Bekijk samen met jouw klas alvast het ‘voorproefje’ op de boerderijles, via het filmpje onderaan deze pagina.

Lesprogramma
Het lesprogramma sluit aan op de doelen vanuit de school en stelt Sanne in overleg samen met jou op. Voor elke les geldt dat de kinderen praktische en theoretische kennis opdoen over de omgang met dieren. Bewustwording en verwondering over de schepping staat centraal in de interactieve, leerzame én unieke boerderijles.

Adres
Gervenseweg 20
3882 LV Putten

Neem ook eens een kijkje op www.boerderijweelderen.nl
of volg:
Facebook: www.facebook.com/boerderijweelderen
Instagram: www.instagram.com/weelderworkshop